Javascript required
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ταλιμπάν : Νεκρός ο ηγέτης των Ταλιμπάν - e-Amyna

Ταλιμπάν : Νεκρός ο ηγέτης των Ταλιμπάν - e-Amyna. Η πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, δεν θα δεχθεί από τις δυνάμεις των ταλιμπάν που έχουν καταλάβει την πόλη , αλλά γίνονται συζητήσεις για. Συνεχίζουν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους οι ταλιμπάν στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη (βιντεο). Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό.

Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. Μετά την αποχώρηση των νατοϊκών δυνάμεων οι ταλιμπάν ανακτούν όλο και περισσότερα εδάφη στο αφγανιστάν. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν.

Νεκρός ο επικεφαλής των πακιστανών Ταλιμπάν - ΤΑ ΝΕΑ
Νεκρός ο επικεφαλής των πακιστανών Ταλιμπάν - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό.

Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες.

Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. «πριν από μερικές στιγμές, οι. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής. Η στιγμή που οι ταλιμπάν μπαίνουν στη χλιδάτη βίλα στρατηγού (βιντεο). Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Η επέλαση των ταλιμπάν σκορπά τον τρόμο. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα την πόλη γκάζνι, 150 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της καμπούλ, την δέκατη πρωτεύουσα επαρχίας που θέτουν υπό τον έλεγχό τους σε διάστημα. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη (βιντεο).

Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ.

Ταλιμπάν απειλούν την Μαλάλα ακόμα και μετά το Νόμπελ ειρήνης
Ταλιμπάν απειλούν την Μαλάλα ακόμα και μετά το Νόμπελ ειρήνης from www.newsit.gr
Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών, καθώς προσωπικό των ηπα και της. Οι ταλιμπάν εξαπέλυσαν την ολομέτωπη επίθεσή τους τον μάιο, όταν ο αμερικανός πρόεδρος τζο μπάιντεν επιβεβαίωσε την έναρξη της διαδικασίας. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη (βιντεο). Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται από το.

Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών.

Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Μετά την αποχώρηση των νατοϊκών δυνάμεων οι ταλιμπάν ανακτούν όλο και περισσότερα εδάφη στο αφγανιστάν. Έγκριση τρίτης δόσης εμβολίων σε άτομα με ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί. Μετά την κανταχάρ οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι κατέλαβαν και τη λασκάρ γκα, η οποία εκκενώθηκε. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Πριν από την είσοδο στην καμπούλ, μπήκαν στην τζαλαλαμπάντ, πόλη στρατηγικής.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν άρχισαν να μπαίνουν στην καμπούλ (βιντεο).

Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού ...
Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού ... from media.liberal.gr
Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη (βιντεο). Η επέλαση των ταλιμπάν σκορπά τον τρόμο. Έτσι κερδίζουν τον σεβασμό και την υποστήριξη των αφγανών. Συνεχίζουν με μεγάλη ταχύτητα την προέλασή τους οι ταλιμπάν στο αφγανιστάν καταλαμβάνοντας την μια επαρχιακή πόλη μετά την άλλη. «οι πολίτες δεν πρέπει να ανησυχούν, η πόλη είναι ασφαλής. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα τη λασκάρ γκα, την πρωτεύουσα της επαρχίας χελμάντ, στο νότιο αφγανιστάν, αφού επέτρεψαν οι δυνάμεις του στρατού, πολιτικοί

Θέμα των δικαστηρίων οι εκτελέσεις και οι λιθοβολισμοί.

Διάλογο με τους ταλιμπάν θέλει ο ερντογάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως πήραν την πόλη. Το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. «πριν από μερικές στιγμές, οι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη. Οι ταλιμπάν πήραν και τη λασκάρ γκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν και την πόλη χεράτ. «πριν από μερικές στιγμές, οι μουτζαχεντίν. Όπως ισχυρίζεται «οι ταλιμπάν ανοίγουν τις φυλακές και απελευθερώνουν αθώους που κρατούνταν από καθεστώς της καμπούλ. Οι ταλιμπάν θα μπορούν να καταλάβουν την καμπούλ μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σύμφωνα με τις αμερικανικές εκτιμήσεις, οι ταλιμπάν θα χρειαστούν 30 με 60 ημέρες για να σφίξουν τον κλοιό. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν λέει πως θα σεβαστούν τα δικαιώματα των γυναικών, οι οποίες θα έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και στην εργασία! Μετά την αποχώρηση των νατοϊκών δυνάμεων οι ταλιμπάν ανακτούν όλο και περισσότερα εδάφη στο αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών.